sâmbătă, 25 octombrie 2014

CADOUL PERFECT DE LA BABYTREND


Update: 15 Noiembrie : Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul "BABYTREND" in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!".

       In curand voi fi din nou nasa de botez...pentru a 6-a oara! Sunt o norocoasa nu-i asa? Veti spune probabil, ca doar pe jumatate...Dar eu sunt fericita ca pot darui iubire, sfaturi sau cadouri. Acum, sa nu credeti ca ma dau banii afara din casa! Nici pe departe. Insa stiu sa imi planific cheltuielile din timp si sa fac cumparaturile la momentul oportun. De Black Friday de exemplu. Ce daca mai e o luna pana la fericitul eveniment?

        Ca o nasa resposabila ce sunt , voi achizitiona din timp ceea ce imi doresc pentru finutul meu: trusoul de botez si cadoul. Aici am stat mult pe ganduri - imi doresc ceva util si cu bataie lunga de folosire in timp. Asa incat am inceput munca de cercetare . Si cum stiu din proprie experienta ca in magazinele virtuale totul este mai ieftin...SEARCH!

Si asa m-am oprit asupra unui scaun masa pentru copii.





Ce ziceti? Nu-i asa ca e simpatic? Si practic? Si util?

Acest model de scaun de masa multifunctional, este alegerea perfecta, deoarece poate fi folosit si cand copilul este mai mare, transformandu-se intr-o masuta si un scaunel.

Caracteristici:
bullet Centura de prindere al copilului in 5 puncte
bullet Trei pozitii de reglare al spatarurlui, astfel copilul poate sa si doarma in scaunel
bullet Tavita este reglabila in functie de varsta copilului
bullet Cele doua tavite se scot foarte usor, si se pot spala
bullet Se monteaza foarte usor, cu ajutorul suruburilor speciale, ce se muleaza perfect in scaun
bullet Materialele folosite sunt foarte rezistente, si de inalta calitate
bullet Sezutul si spatarul sunt acoperite cu un material moale, ce ofera comoditate maxima
bullet Husa este detasablia si se poate curata
bullet Prevazut cu suport pentru picioare
bullet Designul scaunului este conceput in asa fel, incat sa evite orice posibilitate de accidentari
bullet Este recomandat pentru o greutate a copilului de pana la 18 de kg

Sunt sigura ca mamica va fi super-incantata. Puiutul va fi in siguranta si va manca cu placere tot ceea ce ea ii va pregati, cu dragoste. In plus, se va putea juca linistit in timp ce ea trebaluieste prin casa. Iar peste un an-doi , va putea sta la masuta si sa deseneze, picteze sau sa face lego ori puzzle.

Si fiindca tot m-am plimbat prin magazinul on-line BABYTREND, ia priviti ce am mai gasit! Carusel muzical .





bullet Primul carusel cu  opţiuni nelimitate de muzica, diferite categorii de muzică, cum ar fi jazz, lumea, natura, clasic, cântec de leagăn, sunete albe
bullet Conţine 40 de minute de muzică, pe 18 note diferite de muzică.
bullet Lumina de noapte cu efect calmant, 2 difuzoare de înaltă calitate, butoanele pentru copii activate şi lumina de noapte deasupra capului
bullet Jucariile din plus au o mişcare unic patentat şi chipuri prietenoase pentru a distra şi a calma copilul.

Copii, şi părinţii de asemenea, se vor bucura cu siguranţă. Odata ce copilul va incepe sa mearga,caruselul poate fi transformat într-o cutie muzicala distractiva, pe careo va iubi.

bullet Caruselul muzical portabil este o jucărie mai mult decât potrivită pentru călătoriile alături de bebeluşul tău, care, datorită sistemului universal de prindere se potriveşte oricărui tip de cărucior, pătuţ sau fotoliu auto.

bullet Sunetele şi jucărioarele uşor de recunoscut ale acestui carusel muzical portabil însoţesc bebeluşul tău în toate călătoriile sale, oferindu-i astfel sentimentul de linişte şi confort dar şi o continuitate a îndeletnicirilor sale zilnice.

bullet Poţi începe să dezvolţi vocabularul bebeluşului tău numind animăluţele caruselului sau întrebând şi răspunzând în felul următor: „Unde este leul? – Aici! Unde este hipopotamul? – Aici!”.

Acest produs dezvoltă: Simţurile şi EQ-ul (Inteligenţa emoţională).



      Cu certitudine nu voi da gres cu aceste cadouri asa incat m-am abonat la newsletter pentru a afla din timp de reduceri.

Aboneaza-te si tu la newsletter pentru a afla ofertele de Black Friday fiindca se apropie Craciunul si poti face cadouri minunate copiilor din viata ta!




2 comentarii: