marți, 18 august 2015

SOMN LA TAVA



 Am un var mare pescar...fetita mea adora pestele...Si asa a iesit o minunatie de...









SOMN LA TAVA

Ingrediente:



  • 2 pesti de cca 800g
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 ardei gras
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • 2 lgt Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
  • 4 lg porumb dulce SunFood
  • 1 lg ulei
  • 100 ml apa

Mod de preparare:

Pestele il cureti si il stropesti cu zeama de lamaie , lasandu-l asa cca 20 minute.



Intre timp cureti ceapa, usuroiul si ardeiul si le tai feliute subtiri (julienne).
Codimentezi pestele cu sare, piper si Maggi si il asezi in tava pe care ai uns-o cu ulei. Eu am folosit dry cooker-ul fiindca se prepara mai repede si mai usor.



Adaugi legumele , porumbul si apa, apoi acoperi cu capacul si lasi la foc mic 30 minute.
Servesti pestele imediat, alaturi de sosul de legume cu/fara garnitura.




Un comentariu: