sâmbătă, 28 noiembrie 2015

BORS DE PESTE



  Am primit doi somotei si m-am gandit sa fac o ciorbita.


BORS DE PESTE






Ingrediente:










  • 2 buc peste ( cca 800 g)
  • 1 ceapa alba
  • 1 buc praz
  • 1 patrunjel mic
  • 1 felie de pastarnac
  • 1/2 de telina
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 4 l apa
  • sare
  • 2 linguri Maggi Bors  cu Legume si Tarate de grau
  • 2 fire de leustean verde

Mod de preparare:

Legumele si zarzavaturile le cureti de coaja, le speli si tai marunt apoi le pui la fiert in apa cu putina sare.




Intre timp cureti pestele si il portionezi.

 Atunci cand legumele sunt fierte adaugi pestele si lasi sa fiarba la foc mic cca 10 minute.

In acest moment adaugi Maggi bors si mai lasi 2-3 clocote.

Servesti imediat cu leustean verde tocat si, eventual, ardei iute.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu