joi, 19 mai 2016

CADOURI DIN SUFLET



     Aniversari de tot felul...

   

   Zile importante...

   Zile obisnuite...

   De fiecare data simt impulsul de a cumpara ceva deosebit pentru oamenii de langa mine. Ceva care sa le trezeasca amintiri frumoase despre mine si clipele petrecute impreuna.

  Sau sa imi aminteasca mie de anumite momente speciale din viata. Cum ar fi Ziua Copilului. Fetele noastre cresc vazand cu ochii , iar noi incercam sa ne bucuram de fiecare moment, de fiecare realizare, de fiecare etapa din viata lor...Si, de multe ori, ne "copilarim" cu ele.

  Cea mare este o adolescenta silitoare, aflata la varsta primei iubiri. Adora bratarile si aceesoriile non-conformiste, deci  in aceasta directie se vor indrepta cautarile mele.
Acest model  personalizat cu semnul infinutului ( pentru a-i aminti ca dragostea parintilor pentru copii este infinita, chiar daca ii mai si cearta uneori si nu ii lasa sa faca numai ce vor ei)  pe un snur violet ( pentru ca ii va scoate in evidenta ochii verzi...) i se potriveste perfect. Ii va aduce mereu aminte de ultimele clipe ale copilariei, cand singura ei grija este sa invete si sa se bucure de cadourile primite.






    Mezina o imita in tot ceea ce face: gesturi, mimica, stil vestimentar. Este o mica "maimutica" . Dar una cu stil! Prin urmare, tot o bratara va primi si ea , insa adaptata varstei ei si personalizata corespunzator, cu un charm " inima in inima" ( pentru ca in inima noastra, a parintilor, va ramane mereu fetita noastra mica si neastamparata)  pe un snur rosu, ca sa ii poarte noroc.







    Dar...Stiati ca "inima" este simbolul universal pentru iubire si afectiune si dateaza din secolul XIII unde a fost gasita intr-un manuscris?

   Ma veti intreba probabil de ce bijuterii si mai ales, de ce bijuterii personalizate? Pentru ca in ziua de azi este tot mai greu sa gasesti un cadou original, un cadou cu suflet , un cadou care sa reflecte personalitatea celui care il primeste, dar si ceva din sufletul celui care daruieste. Si nimic nu impleteste mai bine aceste cerinte decat o bijuterie personalizata.

  Iar cei de la Lovebird au o oferta generoasa, putand personaliza la cererea ta atat bratari, cat si pandantive. Vei avea astfel certitudinea ca bijuteria oferita de tine este unica , irepetabila si incarcata de sentimente.








  As vrea sa-nveti sa ZBORI pana la Soare,
   Sa stai cu fruntea SUS, chiar daca doare,
  Sa-nveti sa RAZI atunci cand dai de greu
  Si sa fii BUN ,as vrea, COPILUL MEU!
























Un comentariu:

  1. Imi plac modelele alese,fiind incarcate de emotie. Iar versurile sunt superbe.

    RăspundețiȘtergere