miercuri, 7 iunie 2017

PUI FRAGED CU USTUROI SI LEGUME AITE




    E cald...foarte cald deja si incerc sa petrec cat mai putin timp in bucatarie. Si cum ador sa gatesc la cuptor iata Ideea zilei de astazi:


     PUI FRAGED CU USTUROI SI LEGUME AITE




Ingrediente:
  • 4 pulpe intregi
  • 1 plic Maggi Ideea zilei "pui cu usturoi"
  • 1 lg ulei de masline
  • legume asortate congelate
  • 50 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml apa
  • un praf de sare

Mod de preparare:

  Pulpele le cureti si le speli bine, apoi le portionezi. Le ungi cu uleiul de masline si apoi le condimentezi cu Maggi.


  Introduci pulpele in punga speciala  pe care o intepi din loc in loc cu o scobitoare si le dai la cuptor cca 45 minute. Daca sunt bine facute, desfaci punga si le lasi sa se rumeneasca.


  In acest moment pui untul la topit intr-o tigaie wok , adaugi legumele, apa, un praf de sare si usturoiul tocat marunt. Le lasi la foc mic pana cand scade apa, maximum 10 minute.


Servesti totul imediat, cu multa dragoste.

Tips& Tricks: uleiul de masline face ca pulpele sa fie crocante la suprafata si suculente la interior.

 

8 comentarii: