luni, 19 februarie 2018

FARALIMITE#1 RESET



                         Perseverenta este mama succesului...



     Acum o luna am luat o decizie nu foarte usoara. Am intors problema pe toate fetele, m-am consultat cu sotul meu si, pana la urma m-am hotarat: imi voi schimba stilul de alimentatie! Pentru inceput doar eu. Voi invata sa mananc altfel, corect, sa imi deschid apetitul pentru alimente sanatoase si hranitoare. 

  Am apelat astfel, la sfatul nutritional al celor de la Reset-Limitless.






  Am gasit aici oameni deschisi, care au inteles ca scopul meu principal era tinerea sub control a bolii autoimune de care sufar si invatarea unui stil de alimentatie corect in acest sens. Iar daca aceste beneficii ar fi venit la pachet cu pierderea catorva kilograme , nu m-as fi suparat.

  Dupa evaluare am primit un plan de alimentatie pe 4 saptamani . Am fost surprinsa sa gasesc printre alimentele permise ouale, supa-crema si tot felul de seminte, pe care eu le ocoleam din lipsa de informatie! In plus, carnea este nelipsita in fiecare zi, la pranz sau la cina. Este adevarat ca numai cea de curcan, dar este carne! 

  Am gasit si excluderi la care ma asteptam- dulciuri, zahar, paine , dar si unele surprinzatoare- laptele ! 

  Motiv pentru care mi-a fost foarte greu sa renunt la cana mea de capucino cu lapte de dimineata...Numai ca exista variante delicioase pe care le-am descoperit cu aceasta ocazie: lapte de cocos, de ovaz, de migdale. Nici nu banuiam ca sunt atat de gustoase...

  Mai greu este insa, cu pofta de dulce... In aceste doua saptamani am dus lupte grele cu mine, mai ales ca micuta are nevoie de dulciuri , pe care prefer sa i le pregatesc eu. Am inlocuit deja zaharul clasic cu cel din stevie , dar tot nu le pot...inca...savura. 

  Ce ma motiveaza?   Faptul ca:

  1.  nu mai sunt atat de obosita
  2. in prima parte a zilei sunt plina de energie ( o colega mai hatra, m-a poreclit "soricelul atomic")
  3. am slabit deja 2 kg!!!!!!!!!!!!!!!
  4. peste cateva zile urmeaza un control la medicul specialist, cu tot ceea ce tine de acesta: ecografie, analize de laborator si sunt extrem de curioasa cum au evoluat lucrurile, dat fiind faptul ca in noiembrie virau spre "incontrolabil".


                                                                  

  
    Concluzia?
    Nu regret ca am pornit pe acest drum, chiar daca nu este deloc usor !

P.S. Va voi tine la curent cu evolutia mea.

3 comentarii: