marți, 10 aprilie 2018

BASCHETUL CA O REUSITA



    A fost si vacanța de primăvară. A trecut pe nesimțite, ca un slalom printre lecții, curatenie, lectură, antrenamente , prajiturit și meciuri.

   A fost turneul de baschet pentru copii " Cupa For You".

    Fetite și băieți , practicanti ai acestui sport minunat , încadrați în două categorii - baby și minibaschet- s-au întrecut pe parcursul a trei zile.

   Cu emoții , dar și cu speranțe, au pășit în teren. Au dat tot ce au putut , au încercat să fie buni , astfel încât antrenorii și parintii să fie mândri de ei.

  A fost o atmosferă frumoasa. Fetele noastre au obținut rezultate foarte bune și sunt sigură că în curând veți auzi de multe dintre ele .

   Mi-a plăcut entuziasmul lor, mi-a plăcut atitudinea antrenorilor si, mai ales, mi-a plăcut îndemnul unuia dintre ei : " Intrați pe teren și distrați - va!". Cum sa nu joci cu placere  in aceste condiții? Cât de important este pentru micile caractere in formare sa simtă incredere! Cât de important este să nu simtă presiunea rezultatului! Un zâmbet te ajută intotdeauna sa te destinzi, sa treci peste emotiile  inerente, să te conectezi la joc.
   La urma- urmei exact despre asta este vorba : un joc! O altă zi din viață care trece frumos, alaturi de prieteni .

 Fiindcă despre asta este vorba la NBS - prietenie, incredere, colaborare si chiar distracție.

  O joaca ce s-a concretizat într-un loc 2 , în înfrângeri la 4-5 puncte diferenta, la o victorie categorică la categoria U18 in campionat.

  Felicitări fetelor și antrenorilor!
   
   Cărora nu voi uita sa le mulțumesc pentru modul în care înțeleg să le învețe pe fete că sportul este o continua strădanie de a reuși , si nu o încercare de a evita eșecul.




Foto 1- aspect din competiția de baby - 🏀





Foto 2- partida din cadrul campionatului U18




Foto 3- mini- 🏀



Foto 4- NBS! 🏀🏀🏀


3 comentarii: